top of page

Balkan Beer Bash στην όμορφη Σόφια!



800 χιλιόμετρα και πίσω δεν είναι πολλά εφόσον μιλάμε για το σπορ της καρδιάς μας. Έτσι, με μερικές από τις αγαπημένες μας δημιουργίες ανά χείρας βρεθήκαμε για δύο μέρες φωτιά στο Balkan Beer Bash στην όμορφη Σόφια!

Σοφότεροι σίγουρα βγήκαμε, περάσαμε αξέχαστες στιγμές με φίλους παλιούς και νέους σε ένα διεθνές φεστιβάλ, συζητώντας και πίνοντας αυτά που γουστάρουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ Liubomir Chonos και KANAAL, Rostislav Bakalov και 100 Beers για την φιλοξενία και την υποδειγματική διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τους οικοδεσπότες από Sofia Electric Brewing, Пивоварна Мелтум, Metalhead Brewery, White Stork Brewery - Пивоварна Бял Щърк, Пивоварна "Трима и Двама" για την παρέα και τις υπέροχες μπύρες, cheers και στα αλάνια από Hop Hooligans, Bereta TM, Kabinet Brewery και Freigeist Bierkultur που ήπιαμε και μια μπύρα παραπάνω (να περιμένετε πράγματα από αυτές τις γνωριμίες, it’s a promise)!

George Alexakis και The Hoppy Pub, Άρις Κύρου και ΑΡΧΕΓΟΝΟ draft, Thomas Tsianakas μύστη του marketing, χωρίς τη βοήθειά σας δε θα είχε γίνει όλο αυτό!!

Εις το επανιδείν (και το επαναπίνειν), Βαλκάνια! Till next time...

bottom of page